Axlar

I axeln finns det många olika delar som kan skapa smärta och problem. De två vanligaste problemen är seninklämning eller frusen skuldra. Det finns även andra typer av axelproblem med nedsatt muskelfunktion, muskelbristning, slemsäcksinflammation och skada inne i axeln.

Orsaker till axelsmärta

 • Artros
 • Skada
 • Svaghet i muskulatur
 • Överbelastning
 • Försvagning och bristning av muskler och senor
 • Inflammerad slemsäck
 • Kalk i axelsenan
 • Instabil ledkapsel

Vanliga axelproblem

 • Axelsmärta
 • Axelskador
 • Artros eller artrit i axlarna
 • Frusenskuldra

FotSaras axelbehandling

FotSaras behandlingskoncept bygger på en kombination av fysioterapi och laserbehandling. Denna behandling är vald för att maximera smärtlindringen, främja axelns läkning för att snabbare komma tillbaka sitt vanliga liv. Behandlingsmetoden kan innebära träning, rörelseträning, hållningskorrigering, ergonomiska tips, tejpning och stretchning.