FotSaras behandlings koncept

Välkommen till FotSara! Jag heter Sara Essehorn och är legitimerad fysioterapeut & laserterapeut. Jag hjälper människor med smärta och är inriktad på fotproblem och arbetar enligt ett effektivt koncept där mitt mål är att du skall bli smärtfri! Det min metod består av att jag kombinerar information om levnadsvanor, träning med en gedigen laserbehandling som kommer att minska din smärta samtidigt som läkningen i vävnaden aktiveras och snabbar på ditt tillfrisknande. Det unika med metoden är att jag kombinerar vetenskapliga rön om träning samt laserbehandling och har gott om tid för dig som patient tillskillnad från många terapeuter idag.

Jag hjälper så klart även dig med smärta, inflammation, svullnad samt diverse sjukdomar tex muskelsmärta, höftsmärta, huvudvärk, nackspärr, ont i ryggen, ischias, löparknä, musarm, tennisarmbåge, idrottsskador och artros. Problemen kan vara akuta, halv akuta eller kroniska. Förutom smärta i muskler, skelett och senor finns det positivt vetenskapligt stöd för att behandla bland annat acne, munsår, herpessimplex, bensår, håravfall, bältros och mycket annat.

Eftersom laserbehandling har en oöverträffad effekt på fotens smärta, inflammation och läkning erbjuder jag patienterna på min mottagning ett behandlingskoncept med fysioterapi och laser. Detta eftersom laserbehandling tillsammans med träning är en överlägsen kombination då rehab-tiden förkortas avsevärt. 

Leg. Fysioterapeut Sara Essehorn